شما اینجا هستید   |

    آخرین اخبار : تغییر کاربری ۲۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی مازندران در سه دهه اخیر

منصورعلی زارعی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی در راستای مردمی کردن اقتصاد در بخش‌های ویژه‌ای مثل کشاورزی است، گفت: کشاورزی و محصولاتی مثل برنج، مرکبات، آبزیان و مرغ از برندهای مازندران محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه از حدود تولید ۲ میلیون ۲۰۰ هزار تن برنج در کشور یک میلیون تن در مازندران تولید می‌شود افزود: سه و نیم میلیون تن مرکبات، ۱۲ درصد مرغ کشور، ۲۵ درصد محصولات شیلاتی در مازندران تولید می‌شود.

زارعی با بیان اینکه مازندران در تولید محصولات کشاورزی رتبه اول کشوری دارد، اما مردم دچار مشکلات اقتصادی هستند، گفت: دانش بنیان شدن کشاورزی باعث بهره وری بیشتر محصولات و هزینه تولید نیز کاهش پیدا می‌کند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استان مازندران استانی برنج کار و هزینه تولید بیشتر از سطح تولید است، خاطرنشان کرد: برای همین برنج داخلی نمی‌تواند با برنج وارداتی رقابت داشته باشد. برنج داخلی در دست مردم مانده چرا که هزینه تولید نسبت به هزینه وارداتی بیشتر است.

منصورعلی زارعی در ادامه به مهارت و آموزش در افزایش بهره وری محصولات کشاورزی اشاره و اضافه کرد: مهم‌ترین شاخص رشداقتصادی افزایش بهره وری است.

نماینده مردم ساری و میاندورود با اذعان بر اینکه حداقل ۹۰ درصد درحوزه کشاورزی مشاغل خرد وجود دارد، ادامه داد: مهارت و دانش بنیان شدن محصولات باعث رشد تولید در بخش کشاورزی می‌شود.

زارعی یادآور شد: در مازندران شرکت های دانش بنیان کم است و نخبگان حوزه کشاورزی دراین عرصه وارد شوند.

عضو مجمع نمایندگان استان مازندران با اعلام اینکه حدود ۱۷ هزار مهندس کشاورزی در مازندران وجود که فقط ۲ هزار نفر در بخش کشاورزی فعال هستند، گفت: با توجه به شرایط اقلیمی مازندران هر ۲ هزار متر زمین می‌بایست یک خانواده را در بحث اقتصادی پوشش دهد.

دسته بندی : آخرین اخبار
به اشتراک بگذارید : | | |